…delikatesse i hverdagen
Header

Om oss

Snerta Vaktel er en liten bedrift som selger vaktelegg direkte fra småbruket, til butikk og til restauranter. Bedriften startet sommeren 2017 og drives av Linda Sundal. Linda er gift og har 2 barn, og med sin interesse for fjærfe, lokalmat og helse, ønsker hun å dele delikatessen med flere der ute.

Vi holder til i ei lita, sjarmerende grend som heter Snerta, i Engerdal kommune. Her har vi god plass og hadde en stund hester før ungene kom til. Nå har vi bygget om stallen til å huse vaktler. Det gjør at vi endelig kan øke antall produksjonsdyr og dermed øke produksjonen av egg. Stabil levering er alfa omega. Og det har vi tenkt å kunne tilby!

Vaktlene har romslige bur med flis, reder og gjemmeplasser. De fores med pellets og får i tillegg tørkede melormer som snacks. De er glade i å bade i ren flis og det er like hyggelig hver gang vi rengjør burene.

Vi prøver ut mange måter å tilberede eggene på og dette skal vi legge ut på hjemmesiden vår slik at vi kan inspirere dere til å bruke vaktelegg på spennende måter. Det vil etterhvert komme informasjon om utsalgssteder slik at dere vet hvor dere kan få kjøpt vakteleggene våre.

Med dette vil vi takke for din oppmerksomhet og ta gjerne kontakt for bestilling!